• Aquapark Nymphaea, Oradea

Cel mai mare Aquapark din aceasta regiune a Europei. Intins pe o suprafata de 7 hectare.

Aquapark-ul are 10 topogone, 15 bazine de inot si relaxare, structuri de joaca speciale pentru copii, 6 saune, saloane de masaj, baie turceasca, terenuri de sport si restaurante.

Orar:

Deschis zilnic intre 10 AM si 10 PM.

Recomandam achizitionarea biletelor online.

 

  • Strandul Apollo, Baile Felix

Este cel mai modern complex acvatic termal din vestul țării deschis toată durata anului. Cele 10 bazine care fac deliciul turiștilor de pretutindeni: piscină cu valuri, 4 piscine exterioare cu apă termală, piscină exterioară cu apă termală și 20 de paturi de hidromasaj, piscină exterioară cu apă termală și jocuri acvatice, 2 piscine speciale pentru copii, piscină interioară, 5 topogane.

Orar:

Luni: 8 AM – 7 PM
Marți-Vineri: 8 AM – 8 PM
Sâmbătă-Duminică: 7 AM – 8 PM

 

  • Aquaticum, Debrecen

Aquaticum Mediterranean Aquapark este găzduit într-un dom cu diametrul de 66 de metri. Paradisul acvatic oferă relaxare pe tot parcursul zilei și distracție pentru toate generațiile. Pentru cei mici există o piscină specială pentru copii fără clor, pentru cei mai mari piscine pentru copii, căzi cu hidromasaj, locuri de joacă pentru copii în aer liber și interior și elemente de aventură incitante. Clădirea găzduiește, de asemenea, restaurantul mediteranean și un centru de masaj thailandez.

Orar:

Luni-Joi: 11 AM – 6:30 PM
Vineri-Duminica: 10 AM – 7 PM

 

  • Hajdúszoboszló Aquapark, Hajdúszoboszló

Aquaparcul pune la dispoziţia doritorilor un număr de 9 piste, acestea având punctul de pornire la o înălţime mai mare de 10 metri, oferind o experienţă aparte în ceea ce priveşte plonjatul în apă. Dotari: topogane cu 4 piste, kamikaze, toboganul în spirală, gaura neagră, râul nebun, toboganul uriaş, toboganele în spirală Twister şi Niagara.

În vederea relaxării şi scăldatului, ştrandul pune la dispoziţia oaspeţilor de toate vârstele 3 bazine obişnuite şi 1 bazin cu valuri artificiale. Pentru asigurarea distracţiei celor mici s-au amenajat tobogane pentru copii, o cetate de apă şi un parc din lemn natural.

Orar: deschis zilnic intre 10 AM si 8 PM.