Despre noi

Descoperă povestea noastră și tot ce ne propunem să dezvoltăm în viitor alături de tine și partenerii noștri.

Cine suntem?

team member

Paul M.

Paul, administrează împreună cu soția lui blogul de călătorii cherryontheworld.com. Și-a luat deja un an sabatic vizitând 5 continente și are de gând să aducă toate experiențele frumoase de cazare în proprietățile pe care le administrăm.

team member

Ovidiu K.

Ovidiu a lucrat toată viața în turism, a absolvit un MBA la Maastricht School of Management și unul din rolurile lui este să implementeze o strategie de success în cadrul companiei.

team member

Geanina C.

team member

Cristina D.

De unde am pornit

După zeci de tări vizitate, sute de nopți petrecute în hoteluri și airbnb-uri, 14 luni sabatice prin Asia, Australia și Noua Zeelandă, mulți, mulți ani de muncă susținută în turism, design și amenajări interioare, ne-am gândit să strângem toată această experiență în proiectul FlatWhite Properties. Suntem o companie antreprenorială de administrare a proprietăților: aparthoteluri, penthouse-uri, pensiuni, hoteluri, apartamente individuale.

Cum ne-a venit idea

14 mai 2020, dimineața, în Parcul Libertății Oradea, la o cană de flatwhite, am descoperit că aveam amândoi aceeași idee: un start-up de administrare a proprietăților în regim hotelier. La fel ca în faimoasa băutură flatwhite, unde laptele complementează, dar și completează cafeaua. Filosofia noastră a fost de la început să creem valoare adăugată tuturor proprietăților pe care le administrăm pentru a oferi de fiecare dată experiențe frumoase oaspetilor noștri.

Unde vrem să ajungem

Viziunea noastră este să devenim lideri regionali în operarea și administrarea proprietăților din domeniul ospitalității alternative.

Cum vrem să ajungem acolo

Misiunea noastră este să aducem plus de valoare unităților pe care le administrăm într-un mod transparent, profesionist și sustenabil față de proprietar. Facem acest lucru oferind și dezvoltând continuu experiențe frumoase oaspeților care aleg să se cazeze în unitățile administrate de noi.

Valorile noastre

Echipa noastră de încredere

Pasiunea pentru ceea ce facem și modul în care ne susținem și învățăm reciproc definesc echipa FlatWhite Properties.