Serviciile de management premium, fără griji!

Uită complet de stresul întreținerii unei proprietăți aflată în serviciul de regim hotelier, FlatWhite Properties preia toate sarcinile de rutină și îți oferă tot controlul de management ție.

Disponibilitate

Întrebări frecvente despre serviciile noastre

Indiferent dacă îți răspundem sau nu la toate întrebările tale, echipa FlatWhite te încurajează să iei legătura cu noi pentru a-ți prezenta toate aspectele.

01

De ce imobiliare în regim hotelier?

Obții venituri constante, un randament mai bun și o uzură redusă în comparație cu o chirie clasică.

02

De ce FlatWhite?

Peste 15 ani de turism și 10 ani de design și amenajări interioare dedicați clienților premium. Pasiune și responsabilitate. Control asupra proprietății și operațiunilor într-un mod transparent.

03

Cu ce ne deosebim?

Acordăm atenție nevoilor personalizate ale fiecărui client, proprietar sau turist deopotrivă. Implementăm o procedură de curățenie și dezinfecție standardizată pentru fiecare locație. Îmbunătățim continuu paleta de servicii adiționale.

04

Cum am control asupra proprietății și rezervărilor?

Ca proprietar vei avea acces la platforma de rezervări, unde vei putea urmări în timp real status-ul fiecărei rezervări precum și nivelul veniturilor lunare.

05

Cum se întrețin și cum se curăță proprietățile?

După fiecare check-out, echipa dedicată verifică starea unității și inventarul ei. Ulterior, aplică protocolul nostru de curățenie și dezinfecție pe toate suprafețele, asigurând astfel un grad de uzură cât mai redus și un control ridicat asupra proprietății tale.

Uită de grija întreținerii unei
proprietăți, ne ocupăm noi!