Dorești să-ți afișezi locuința în regim hotelier, fără stres?

Uită complet de stresul întreținerii unei proprietăți aflată în serviciul de regim hotelier, FlatWhite Properties preia toate sarcinile de rutină și îți oferă tot controlul de management ție.

Ce este FlatWhite?

Suntem o companie de management al proprietăților, dornică să transforme cazarea într-o experiență frumoasă pentru turiști prioritizând siguranța și confortul lor.

De ce să alegi FlatWhite?

FlatWhite are ca scop fluidizarea procesului dintre proprietar și turist în așa fel încât atât proprietarul cât și turistul să aibă parte de o experiență placută în colaborare. Iată cum procedăm cu proprietatea ta în 5 pași simpli.

Proprietatea ta cu servicii premium

Proprietatea ta amenajată cu efort și bun gust, merită servicii competente care să clădească în timp un brand valoros.

Proprietăți aflate în serviciul nostru

Iată câteva proprietăți aflate în serviciul FlatWhite, descoperă întregul portofoliu și alătură-te celorlalți investitori care aleg să colaboreze cu noi, nu vei fi dezamăgit!

Vezi toate

Ce spun clienții noștri

Iată câteva recenzii primite de la clienții și partenerii noștri. Te așteptăm și pe tine să ne vizitezi și să ne spui părerea ta.

Echipa noastră de încredere

Pasiunea pentru ceea ce facem și modul în care ne susținem și învățăm reciproc definesc echipa FlatWhite Properties.

Parteneri

Mândri și recunoscători! Așa suntem noi când ne gândim la partenerii noștri. Ei sunt cei care ne ajută nu doar să îndeplinim, dar să și depășim deseori așteptările oaspeților noștri.

partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner